Kännikota

kännikota

Etusivu

Elämyksiä

Hinnasto

Hinnasto

Hinnasto
Yhteystiedot

Kännikota

kännikota

ELÄMYKSIÄ

Kännikota sijaitsee Haapamäeltä n. 5 km Riihon suuntaan. Kota on rakennettu idylliseen maalaismaisemaan ja sen välittömässä läheisyydessä olevaan lampeen on istutettu kirjolohia ja nieriöitä.

Kännikota tarjoaa lisäksi mahdollisuuden aidossa savusaunassa kylpemiseen. Kotaa voi vuokrata omaan tarpeeseensa tai esimerkiksi ryhmille illanviettopaikaksi. Kotaan mahtuu 5 - 20 henkeä.

Vaihtoehtoja ajanvietteeksi ovat luonnollisesti pilkkiminen, saunominen ja makkaranpaisto sekä muu yhdessä mahdollisesti keksittävä ohjelma.

Kodalta on n. 20 minuutin ajomatka Keuruun keskustaan. Jyväskylä ja Tampere sijaitsevat n. tunnin ajomatkan päässä.

 

Pilkkisäännöt

Päivälupa klo 6.00 - 18.00. Kalastusluvan hinta 20 euroa. Lupa sisältää kaksi kalaa, kirjolohia tai nieriöitä. Lupa maksetaan kodassa olevilla pankkisiirtolomakkeilla. Lomakkeeseen oma nimi ja päivämäärä. Lomake laitetaan rahoineen muovipussiin ja pudotetaan peltilaatikkoon. Lomakkeen toinen osa repäistään irti, joka toimii lupana.

Pilkkijä saa pilkkiä ainoastaan yhdellä ongella. Syöttäminen kielletty. Pilkkialueena toimii isompi lammikko. Pilkkijä ei saa mennä narulla rajattujen alueiden sisäpuolelle (alueet sulia).

kännikota

Kännikota